Γιώργος Αρκουλής                                         

Αναρωτιέμαι, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη έτσι και το υφυπουργείο του Αθλητισμού κάνει δεκτό το αίτημα και τών (προσέξτε) δεκατεσσάρων  ΠΑΕ της σούπερλιγκ, να συνεχιστούν τα πλέϊ (οφ και άουτ) με κόσμο στις εξέδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εννοείται πως τα προβλήματα υγείας καραδοκούν (ήδη σημειώνονται θάνατοι και αύξηση κρουσμάτων), ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με νεολαίους οι οποίοι γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα τις μάσκες και τα γάντια – τους βλέπουμε στα μπαράκια, στα σούπερ μάρκετ, στα βαγόνια του μετρό κλπ.

Επίσης,  ποιος θα αναλάβει την  ευθύνη σε ένα ακόμη σοβαρότατο πρόβλημα, που θα βρεθεί ενώπιόν μας, έτσι και ξεσπάσουν εικόνες βίας μέσα και έξω από τους «ναούς της μπάλας».

Θα έλεγα πως μακάρι ο θεός να βάλει το χέρι του και να βοηθήσει τους διαιτητές να φερθούν δίκαια στα τερέν, διότι τα συμφέροντα είναι μεγάλα (και το μίσος μεταξύ κάποιων μεγαλοεπενδυτών κοντά στην άβυσσο…).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι ακόμη από το «συνεχές μαγειρείο» των σπορ. Θα συνεχιστεί, λέει, το πρωτάθλημα Α1 της υδατοσφαίρισης, η ολοκλήρωση του οποίου είναι θέμα ελάχιστων αγωνιστικών που στερούνται ενδιαφέροντος και με εντελώς άχρηστη την προοπτική πλέϊ οφ, αφού είναι γνωστός…από το ξεκίνημα του τουρνουά ποιος θα πάρει τον τίτλο!

Αυτή η απόφαση αγγίζει τα όρια της τρέλας αν υπολογιστεί ότι με προηγούμενη απόφαση της Ομοσπονδίας, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

Με δεδομένο ότι το πόλο είναι το πλέον αντιεμπορικό πρωτάθλημα, υπολογίζεται πως με την επανεκκίνηση, δεν θα βγουν ούτε τα έξοδα του χλωρίου.

ΥΓ: Πάλι καλά που έχει ζεστάνει ο καιρός, οπότε δεν θα χρειαστεί πετρέλαιο για την θέρμανση του ύδατος…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης