Γιώργος Αρκουλής
Σήμερα θεωρώ ότι η βινιέτα της στήλης δικαιολογείται όσο καμία άλλη φορά.
Είναι ν’ απορείς, λοιπόν, με τον υφυπουργό των σπορ Γ. Βασιλειάδη, ο οποίος αντί να σπεύσει να βάλει μια τάξη στα του οίκου του (συνεργαζόμενος με συναρμόδιους υπεύθυνους της κυβέρνησης), προτιμά να σπαταλήσει τον χρόνο του συντάσσοντας επιστολές προς τους ομολόγους του Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Σερβίας, ώστε να δουν τι θα κάνουν και πώς θα μεθοδεύσουν την υπόθεση διεκδίκησης μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που έχουν βάλει στόχο για το… 2030! Την ίδια ώρα, ΜΜΕ σε ολόκληρο τον πλανήτη προβάλλουν με προσβλητικό -για τη χώρα μας- τρόπο τη ρατσιστική συμπεριφορά, ενώ ο πρωθυπουργός -σε κίνηση συμβολισμού και στηριζόμενος στη σημειολογία της εικόνας- φωτογραφίζεται – πλάτη- με τη φανέλα που φέρει το επώνυμο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ και μπράβο του.
Μόνο που κάτω στον Πειραιά στο Λιμάνι (και στου Ρέντη), κάποια καλόπαιδα θα βαστάνε το στομάχι τους από τα γέλια για το «κάζο» που δημιούργησε ο γνωστός τηλεοπτικός φωνακλάς, εν ονόματι της λατρείας του προς τον «Θρύλο» (και του μίσους που καλλιεργεί χρόνια τώρα μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού). Όλα αυτά στοιχειοθετούν την ντροπή των ημερών, αν προσθέσουμε (και) την απόφαση της δικαστικής επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός με πρόστιμο 60.000 ευρώ για αντιαθλητικές συμπεριφορές στην Πάτρα.
Δικαίως η επίσημη ΑΕΚ επισήμανε την έλλειψη ισονομίας, αφού για το ίδιο παράπτωμα χρεώθηκε μείον τρεις βαθμούς και δύο αγωνιστικές λουκέτο στην έδρα της, με αποτέλεσμα να υποστεί οικονομική ζημιά μεγαλύτερη των 60.000 ευρώ. Θα μου πείτε, εντάξει, ήταν η πρώτη υπόθεση της περιόδου, οπότε μάλλον ήθελαν (οι δικαστές) να δείξουν αυστηρότητα…

Όπως αντιλαμβάνεστε, το μέλλον πλησιάζει θαμπό, μέσα σε τοπίο γεμάτο ομίχλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης