Γιώργος Αρκουλής

Κάτι δεν πάει καλά τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και την ΑΕΚ, δηλαδή δύο ΠΑΕ που ενώ θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης τίτλων, ιδού που οι κινήσεις τους, σαφέστατα αποδυναμώνουν την ισχύ του βασικού κορμού (και αφήστε τα αθλητικά έντυπα να θριαμβολογούν!). Πρώτα η «Ενωση». Δεν αρκούσε που παραχώρησε τον βασικό της (και διεθνή)  τερματοφύλακα Μπάρκα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τον αρχηγό (και διεθνή) μεσοκυνηγό Μάνταλο να παίρνει μεταγραφή (δηλαδή να εκποιείται έναντι κέρδους)  αντί ενός ποσού εντελώς ασήμαντου για την προσφορά του και γενικά την αξία του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, εκτός από την βαρβάτη μεταγραφή του αριστερού μπακ Κώστα Τσιμίκα στην Αγγλία, η ηγεσία προχώρησε και στην… απώλεια του δεξιού μπακ (και αρχηγού) Ομάρ Ελαμπντελαουϊ. Επιχειρώντας  μάλιστα  ισάριθμες πρόχειρες λύσεις φέρνοντας στον Πειραιά τον παλαιό μαχητή Χολέμπας και τον 35χρονο Ραφίνια. Παίκτες οι οποίοι θα καλύψουν τα αμυντικά «άκρα».

Είναι φανερό ότι τους  υπεύθυνους του Ολυμπιακού δεν απασχολεί  το ότι ο μέσος όρος ηλικίας (με τους νεοφερμένους συν τους  Βαλμπουενά, Αβραάμ κλπ.) ανηφορίζει επικίνδυνα. Προφανώς, θεωρούν ότι μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν διαφέρει από την «παλιά κότα» που βγάζει νόστιμο «ζουμί’.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ χθες στην βροχερή Θεσσαλονίκη, τα κατάφερε απέναντι στην Μπεσίκτας της Πόλης, ξεκινώντας «με το δεξί» την ευρωπαϊκή του περιπέτεια. Και μάλιστα με δύο γκολ από έναν πιτσιρικά (Τζόλης), ο οποίος έστειλε μήνυμα ελπίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης