Γιώργος Αρκουλής

Θα μπορούσε να αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα (αν δεν είναι ήδη) η ευκολία με την οποία οι διοικήσεις επαγγελματικών (τι ειρωνία!) ποδοσφαιρικών ομάδων αλλάζουν προπονητές, αυτό που συμβαίνει παραδοσιακά στην Ελλάδα. Πληροφορείσαι ότι ο Αστέρας της Τρίπολης απέλυσε τον Λατίνο προπονητή του για να φέρει με συνοπτικές διαδικασίες έναν άλλον αλλοδαπό, ο οποίος πριν δύο ημέρες είχε απολυθεί από την ομάδα της Ξάνθης. Σχεδόν ταυτόχρονα, ο ηγέτης του Ατρομήτου Περιστερίου, αν και είχε προσλάβει με σχετικό «θόρυβο» τον άτυχο, εδώ που τα λέμε -λόγω άστοχων επιλογών του-   Γιάννη Αναστασίου, φέρνοντας στη θέση του τον ικανό Σάββα Παντελίδη, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες είχε δει τους υπεύθυνους του Άρη στη Θεσσαλονίκη να του δείχνουν την πόρτα εξόδου από το γήπεδο Χαριλάου. Μιλάμε για γελοιότητες, που, δυστυχώς, φανατικοί οπαδοί, υποστηρικτές, συμπαθούντες και ΚΥΡΙΩΣ τα περισσότερα ΜΜΕ, δέχονται χωρίς διαμαρτυρίες ή σχόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μικρό (σχόλιο), πάντως, θα διαβάσετε σε αυτή την ταπεινή καθημερινή στήλη: Είναι δυνατόν –διαβολε- να ευθύνονται  μ ό ν ο οι προπονητές όταν η ομάδα αποτυγχάνει να πάρει θετικά αποτελέσματα; Γιατί να μη φταίνε οι μέτριοι παίκτες; Γιατί, επίσης, να μην ευθύνονται οι άνθρωποι οι οποίοι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ και φέρνουν στις ομάδα τους, τους μέτριους μαχητές; Ολοι στο απυρόβλητο λοιπόν; Ντροπή. Κατά την γνώμη μου, το πρωτάθλημα είναι «νεκροταφείο» προπονητών σε επίπεδο καριέρας. Θυμάμαι τον Γεωργιανό επιτυχημένο στην Κύπρο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος απολύθηκε από τον Σόκρατες, αν και δεν είχε δεχτεί ήττα ο Ολυμπιακός σε επίσημο ματς…Πλάκα δεν έχει;

* Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανανέωσε το συμβόλαιο του νεαρού χαφ Κουρμπέλη για αρκετό ακόμη διάστημα. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι η μιζέρια συνεχίζεται στην ιστορική «πράσινη» ομάδα, μια και δεν υπήρξε καν σκέψη για απόκτηση κάποιου καλύτερο…Όλα τα άλλα πάνω στο εν λόγω θέμα αποτελούν θεωρία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης