Γιώργος Αρκουλής

Έπ, νάτη πάλι η ‘πολυεθνική των… εκπλήξεων’ στο ποδόσφαιρο: Ξαναχτύπησε, διαλύοντας τις ελπίδες των παικτών –γενικώς- για ένα μικρό κέρδος. Αναφέρομαι στην πλειονότητα, διότι οι ‘μεγάλοι’ ή δεν παίζουν τυχερά διότι δεν έχουν ανάγκη το ρίσκο, ή, αν το κάνουν, θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν σε όγκο το έτσι κι’ αλλιώς χοντρό πορτοφόλι τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε στις ειδήσεις του Σ/Κ.

Η πανίσχυρη σε ανθρώπινο δυναμικό και χρήμα στη Γαλλία Παρί Σεν Ζερμέν, δέχτηκε τρία γκολ από την μέτρια Λοριάν, το μπάτζετ της οποίας μπορεί και να μην πλησιάζει την αξία του «ενός ποδιού» του σταρ Νεϊμάρ jr…

Η Ρεάλ, στο πιο εύκολο παιγνίδι της ημέρας, αντί για τη νίκη στη Μαδρίτη,  που (υποτίθεται ότι) ήθελε ώστε να πλησθιάσει την ‘γειτόνισσα’ Ατλέτικο, ηττήθηκε από την Λεβάντε. Προφανώς αυτή η άσημη ομάδα έχει πάρει τον αέρα της πλουσιότερης ομάδας της Ευρώπης, αφού τη νίκησε και στον αγώνα του πρώτου γύρου. Γερά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπεσίκτας, φαινόταν καλό φαβορί ως πρωτοπόρος και γηπεδούχος την Τουρκία. ‘Εχασε από την Τραπεζούντα. Λίγο αργότερα, η Τόττεναμ του σπουδαίου Μουρίνιο και του ισχυρού εβραϊκού λόμπι του Λονδίνου, δεχόταν καρπαζιά από τους παίκτες της ντεμί-ουραγού της πρέμιερ Μπράϊτον. ‘Οσο για την κορυφαία ομάδα της Σκωτίας Σέλτικ; Υποδέχτηκε την Σεντ Μίρεν και υποκλίθηκε στην… αγιότητά της αντιπάλου, χάνοντας 1-2.

Και για να μη νομιστεί ότι εκπλήξεις προκύπτουν μόνο στον χλοοτάπητα, ιδού η γκάφα του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΟΑΚΑ, εκεί  όπου οι ‘πράσινοι’ υποχρέωσαν το πλήθος των οπαδών τους να νοσταλγήσουν τον Δημητράκη Γιαννακόπουλο. Ο Προμηθέας της Πάτρας, ήλθε στο Μαρούσι και πήρε τη νίκη, πλουτίζοντας όσους είχαν πιστέψει στην σούπερ απόδοση του διπλού!

Καλό μήνα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης