Το αβοκάντο είναι ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα, ενώ είναι αρκετά ευέλικτο καθώς η γεύση του ταιριάζει σε πολλά πιάτα και μπορούμε να ετοιμάσουμε γευστικά smoothies.

Επιγραμματικά είναι πλούσιο σε κάλιο, ακόμα και από τη μπανάνα, περιέχει καλά λιπαρά, είναι από τα φρούτα με υψηλές ποσότητες πρωτεΐνης και η λίστα δεν τελειώνει εδώ. Γι αυτό παρακάτω θα δούμε τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα αβοκάντο κάθε μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μειωμένος κίνδυνος καρδιακών παθήσεων.

Στην πραγματικότητα, οι καρδιακές παθήσεις είναι ο αριθμός ένας δολοφόνος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι καρδιακές παθήσεις συνδέονται συχνά με την κακή διατροφή και τον τρόπο ζωής. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη η σωστή επιλογή τροφίμων. Τα αβοκάντο περιέχουν χαμηλά επίπεδα καλών λιπαρών, τα οποία έχουν θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα . Το ακόρεστο λίπος στη διατροφή σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης LDL (κακή χοληστερόλη), διατηρώντας την HDL χοληστερόλη (καλή χοληστερόλη).

Εκτός από τα καλά λίπη, τα αβοκάντο περιέχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των αντιοξειδωτικών. Αυτός ο καρπός μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της φλεγμονής και του οξειδωτικού στρες στα αιμοφόρα αγγεία ενώ βελτιώνει τη ροή του αίματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης