10 Χρόνια κοντά σας, με επαγγελματική στάση, αγάπη, γνώση, σεβασμό, αξιοπιστία, εξειδίκευση, διακριτικότητα και εμπιστοσύνη.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες ακόμη και παιδιά επιλέγουν την μέθοδο του Pilates. Είναι η μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση και βασίζεται σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. Εμπνευστής της ήταν ο Ελληνογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates. Ο ίδιος έλεγε ότι «σε 10 μαθήματα αρχίζεις να αισθάνεσαι την διάφορα , σε 20 μαθήματα την αισθάνονται και οι άλλοι, σε 30 μάθημα έχεις ένα καινούργιο σώμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύγχρονος άνθρωπος λόγω της απαιτητικής του καθημερινότητας, δέχεται έντονη φυσική και πνευματική πίεση. Η φιλοσοφία του Pilates εστιάζεται παράλληλα στην άσκηση του μυαλού και του σώματος έτσι ώστε να υπάρχει συνεργασία για την καλή φυσική κατάσταση του ατόμου. Με αποτέλεσμα να μην ξεχνάμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις σε συνδυασμό με το πρόγραμμα του Pilates το οποίο ενσωματώνεται με το δικό σας.

H μέθοδος Pilates καλύπτει δύο πολύ βασικές ανάγκες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– -Ενδυνάμωση: Το pilates δυναμώνει και τονώνει τους μυς, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία , ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και πνεύμα.

– Αποκατάσταση/Φυσικοθεραπεία: Το Pilates έκτος από σημαντικό συμπλήρωμα για την λειτουργική εκγύμναση του σώματος είναι ταυτόχρονα και φυσικό μέσω αποκατάστασης . Αντιμετωπίζει το σώμα ως σύνολο έτσι δεν προκαλεί τραυματισμούς με αποτέλεσμα να καθιστά την μέθοδο ως το πιο ασφαλή μέσο αποκατάστασης τραυματισμών και χρονιών παθήσεων. (Σκολίωση, Κύφωση, Κήλες , Μέση, Αυχένα, Mετεγχειρητικά, Αυτοάνοσα Νοσήματα : Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Ινομυαλγία, Ερυθηματώδη Λύκο κλπ).

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης