Κριός

Είσαι ζώδιο με ανεπτυγμένη διαίσθηση, αν και προσπαθείς να μη δίνεις βάση στα προφητικά όνειρα που βλέπεις, γιατί σε τρομάζει το γεγονός ότι πολύ συχνά βγαίνουν αληθινά. Είσαι ένα ζώδιο που κατά βάθος ξέρει τι θα γίνει, πριν συμβεί! Φυσικά, δεν μπορείς να αποτρέψεις το γεγονός που προαισθάνεσαι, αν όμως καλλιεργήσεις τις ικανότητές σου, θα μπορείς να προετοιμάζεσαι κατάλληλα για να το αντιμετωπίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταύρος

Είσαι άνθρωπος της λογικής, όμως πολλές φορές μια φανταστική κατάσταση που βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου, γίνεται πραγματικό γεγονός! Εσύ, βέβαια, προτιμάς να εμπιστεύεσαι ότι βλέπουν τα μάτια σου μόνο. Η έκτη αίσθηση που διαθέτεις έντονη, όμως, σου κρούει τον κώδωνα! Δεν είναι κακό να παρατηρείς τα σημάδια.

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είσαι από τους ανθρώπους που δεν φοβούνται να ανακαλύψουν νέους δρόμους και μονοπάτια του μυαλού, που οι άλλοι δεν παραδέχονται καν ότι υπάρχουν! Ο κόσμος του μυστικισμού και του απόκρυφου σε τραβάει κι αυτό οφείλεται στην έκτη αίσθηση, που διαθέτεις έντονη. Έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά τα πάντα, ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιείς πλήρως!

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr …

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης