Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Βελονισμού στην Αθήνα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012, 14:45
Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Βελονισμού στην Αθήνα
Ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας ανακοινώνει τη διοργάνωση του 15ου Παγκόσμιου Συνέδριου Ιατρικού Βελονισμού, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Ευγενίδιο Ίδρυμα από τις 24 έως τις 27 Μαΐου του 2012.

Το συνέδριο αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός του ιατρικού βελονισμού, που είναι η μακροβιότερη μέθοδος στην ιστορία της ιατρικής και της κτηνιατρικής, ξεκίνησε στην Κίνα και εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη.

Ο ιατρικός βελονισμός αποτελεί μία φυσική μέθοδο θεραπείας χωρίς παρενέργειες για τον οργανισμό και με εφαρμογή σε μεγάλο εύρος προβλημάτων υγείας.

Στο συνέδριο της Αθήνας, παράλληλα με το επιστημονικό κομμάτι, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διάδοση του βελονισμού στο ευρύ κοινό, τόσο με ημερίδες ενημέρωσης (με διαλέξεις και δωρεάν θεραπείες σε αριθμό συμμετεχόντων) όσο και με τη λειτουργία έκθεσης προϊόντων και υπηρεσιών βελονισμού, ήπιων μορφών θεραπείας και ευεξίας.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν δύο κεντρικές ομιλίες με θέμα το βελονισμό και θα επακολουθήσουν δωρεάν θεραπείες- γνωριμία με τη μέθοδο, με κεντρικό θέμα «ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ» που θα αφορούν: άγχος, διακοπή καπνίσματος, αυχεναλγία, μείωση βάρους και κόπωση.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει προϊόντα βελονισμού (βελόνες, βιβλία, συσκευές ηλεκτροβελονισμού κ.λπ.), φαρμακευτικά ή μη σκευάσματα υγείας (ομοιοπαθητικά, φυτικά, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.), προϊόντα διατροφής (χυμοί, παιδικές τροφές, βιολογικάπροιόντα κ.λπ.), προϊόντα ομορφιάς (φυτικά καλλυντικά, laser, διαθερμίες κ.λπ.) και τέλος προϊόντα τόνωσης (βιταμίνες, βιολογικά τσάγια, αρωματοθεραπεία κ.λπ.).

Η έκθεση, οι διαλέξεις κοινού και οι θεραπείες θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.icmart2012.org και www.samag.gr.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012, 15:25