Μετά το My UV – Patch και την καινοτομία που έφερε στον κόσμο της ομορφιάς και της υγείας η La Roche-Posay,–τον πρώτο φορέσιμο ηλεκτρονικό αισθητήρα χωρίς μπαταρία που, σε συνδυασμό με τη συνοδευτική εφαρμογή, μετρά την ατομική έκθεση στην ακτινοβολία UV, τη ρύπανση, την υγρασία και τη γύρη.

Το Μγ Skin Track UV, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρυσι τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, είναι πλέον διαθέσιμο για τους καταναλωτές στο apple.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Apple σε όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ και πάνω από 40 χρόνια, η La Roche-Posaγ είναι αφοσιωμένη στην επιστημονική πρωτοπορία με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές τις καλύτερες δερματολογικές λύσεις. Σήμερα, η τεχνολογία και οι καινοτομίες στον τομέα της υγείας, όπως το Μγ Skin Track UV, αποτελούν μια σπουδαία ευκαιρία να προσφέρουμε ακόμα πιο εξατομικευμένες λύσεις και συστάσεις, αλλά και να εκπαιδεύσουμε τους καταναλωτές πάνω στη βέλτιστη περιποίηση του δέρματός τους», δήλωσε η Laetitia Toupet, Γενική Διευθύντρια Διεθνώς της La Roche-Posay.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης