Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νέα μελέτη. Οι ερευνητές τονίζουν ότι ανεξάρτητα από τη μορφή με την οποία καταναλώνεται – αναψυκτικά, γλυκά, κέικ κλπ.-, όσοι τρώνε τις μεγαλύτερες ποσότητες ζάχαρης, διατρέχουν και τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Οι επιστήμονες πιστεύουν εδώ και χρόνια ότι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο. Σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης για το Αλτσχάιμερ όσοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης αυξάνουν τον κίνδυνο κατά 33%…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης