Επεξεργασμένα αλλά υγιεινά τρόφιμα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, 00:07
Επεξεργασμένα αλλά υγιεινά τρόφιμα

Κι όμως υπάρχουν κάποια επεξεργασμένα τρόφιμα που είναι υγιεινά και, που μπορείτε να επιλέξετε φυσικά με μέτρο. Δεν είναι όλα τα μεταποιημένα τρόφιμα ανθυγιεινά. Η επιλογή ελαφρώς επεξεργασμένων τροφίμων είναι ένας καλός τρόπος για να έχετε ισορροπία.

Βιολογικός καφές

Ο βιολογικός καφές είναι πλούσιος σε μαγνήσιο, βιταμίνες Β και καφεΐνη που ενισχύει τον εγκέφαλο. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο διαφόρων τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του παχέος εντέρου και του καρκίνου του προστάτη.

Παγωμένο τσάι

Παρόλο που είναι πολύ καλύτερο να φτιάξετε το δικό σας παγωμένο τσάι, είναι δύσκολο να το κάνετε όταν είστε συνεχώς απασχολημένοι, γι αυτό μια καλή επιλογή είναι το αυτό του εμπορίου.

Επειδή όμως πολλές φορές ένα τσάι εμπορίου μπορεί να έχει υποστεί μεγάλη επεξεργασία, είναι σημαντικό να διαβάζετε τις ετικέτες τροφίμων για να βρείτε τις ελαφρά επεξεργασμένες μάρκες και χωρίς ζάχαρη.

Μη ζαχαρούχο γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου

Τα μη ζαχαρούχα γάλατα καρύδας και αμυγδάλου είναι μερικά από τα αγαπημένα μου υγιεινά επεξεργασμένα τρόφιμα. Δεν περιέχουν ζάχαρη, γλουτένη, τεχνητά συστατικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά περιέχουν ασβέστιο, βιταμίνη Β12 και βιταμίνη D.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, 00:07