Η παρουσιάστρια κατάφερε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης κάνοντας σωστή διατροφή και γυμναστική. Η παρουσιάστρια, φροντίζει πολύ την εμφάνισή της, αφού γυμνάζεται τακτικά, κάνοντας ταυτόχρονα και το αγαπημένο της σπορ, το σέρφ!

Εδώ και μερικά χρόνια δεν τρώει καθόλου κόκκινο και λευκό κρέας. Τρώει ψάρι, συνήθως μεσογειακά μικρά ψάρια αφρού, όπως σαρδέλα και σκουμπρί ή πεσκανδρίτσα, και λιγότερο τόνο ή σολομό. Δεν πίνει καθόλου αναψυκτικά, ούτε καν σε κοινωνικές περιστάσεις. Θα πιει ωστόσο αλκοόλ, συνήθως τζιν με σόδα, ή κρασί, χωρίς όμως υπερβολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτιμάει ως πηγές υδατάνθρακα τον σύνθετο υδατάνθρακα, όπως το ρύζι, η πατάτα ή η γλυκοπατάτα, και αποφεύγει τελείως τα αλεύρια και τα ψωμιά. Συνδυάζει σε όλα της τα γεύματα 3 ομάδες τροφών. Πρωτεΐνη, υδατάνθρακα και λιπαρά.

Τρώει τουλάχιστον 4 με 5 φορές την ημέρα. Ακόμα και αν ο χρόνος την πιέζει δεν θα παραλείψει γεύμα, αλλά θα βολευτεί με κάτι υγιεινό που θα βρει έξω, π.χ. έναν χυμό πορτοκάλι με λίγους ξηρούς καρπούς ή κράκερ ολικής άλεσης με τυρί.

Μία φορά την εβδομάδα θα φάει χαλαρά κάνοντας αποκλίσεις από το καθημερινό πρόγραμμα, τρώγοντας είτε γλυκό είτε κάποιο φαγητό λιγότερο υγιεινό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης