Υλικά:
1 φλιτζ. πρέτζελ τριμμένα στο μούλτι (μετρημένα μετά το τρίψιμο)
μισό φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
2 κ.σούπας μέλι
1/3 φλιτζ. σταγόνες σοκολάτας
πράσινη και κόκκινη τρούφα
Εκτέλεση:
Στρώσε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και άφησέ την στην άκρη.
Βάλε τα πρέτζελ σε ένα μέτριο μπολ μαζί με το φυστικοβούτυρο και το μέλι και ανακάτεψε καλά. Βάλε το μίγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά να δέσει.
Φτιάξε μπαλάκια από το μίγμα που θα τοποθετείς στη λαμαρίνα.
Περισσότερα στο govastileto.gr