Υλικά:

1 κ. σούπας σος σόγιας
2 κ. σούπας ηλιέλαιο
1 κ. σούπας Worcestershire sauce
1 κ. γλυκού χυμό λεμόνι
2 κ. σούπας μαύρη ζάχαρη
2 κ. σούπας κέτσαπ
6 χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Προθέρμανε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.

Σε ένα μικρό μπολ χτύπα μαζί τη σος σόγιας, το λάδι, τη Worcestershire, το λεμόνι, τη ζάχαρη και την κέτσαπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάλε τις μπριζόλες σου σε ταψί και άλειψέ τες με τη μισή σος που έφτιαξες.

Ψήσε τες για μισή ώρα.

Γύρισέ τες από την άλλη πλευρά, άλειψέ τες με την υπόλοιπη σος και ψήσε άλλη μισή ώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης