Τιραμισού: Η συνταγή του οίκου Gucci για το αυθεντικό ιταλικό γλυκό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, 14:45
Τιραμισού: Η συνταγή του οίκου Gucci για το αυθεντικό ιταλικό γλυκό

Ο Ιταλός chef, Massimo Bottura, ιδιοκτήτης του «Osteria Francescana», το οποίο ανακηρύχθηκε το καλύτερο στον κόσμο από τα «The World’s 50 Best Restaurants» και έχει 3 αστέρια Michelin, άνοιξε ένα restaurant στη Φλωρεντία, σε συνεργασία με τον οίκο Gucci, το Gucci Osteria da Massimo Bottura...

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, 14:52