Σπανακόρυζο με άνηθο και κρεμμύδι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, 12:17
Σπανακόρυζο με άνηθο και κρεμμύδι
Υλικά
σπανάκι, 225 γρ.
ρύζι, 1/2 φλιτζάνι
ελαιόλαδο, 4 κ.σ.
άνηθος, 2-3 κ.σ., ψιλοκομμένος
κρεμμύδι, 1/2 , ψιλοκομμένο
ζωμός, 2 φλυτζάνια κοτόπουλου ή νερό
λεμόνι, 1
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο και μαλακό, περίπου για 7 λεπτά.

Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι, και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τον ζωμό κοτόπουλου ή νερό και αφήνουμε το μείγμα να βράσει. Σερβίρουμε με λίγο φρέσκο λεμόνι.

Πηγή: toarkoudi.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, 15:18