Υλικά:

500 γρ. ραβιόλια με γέμιση σπανάκι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σάλτσα

2 κ.σ βούτυρο
2 κ.σ αλεύρι
1 φλ. γάλα
200 γρ. τυρί Fontina ή άλλο μαλακό κίτρινο τυρί
1 κρόκος αβγού
½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.σ πολτός από τρούφα
αλάτι και πιπέρι
λίγες λεπτές φέτες από τρούφα

Εκτέλεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βράζουμε τα ραβιόλια σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης