Το μεγάλο πάθος του Christian Dior για τη γαστρονομία είναι γνωστό από το 1972, 15 χρόνια μετά τον θάνατό του, όταν εκδόθηκε το βιβλίο La Cuisine Cousu-Main. Η πολυτελής έκδοση με το αλουμινένιο εξώφυλλο περιέχει όλες τις αγαπημένες συνταγές του Dior, με εικονογράφηση από τον René Gruau.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καλά νέα είναι ότι οι περίφημες συνταγές του είναι διαθέσιμες online.

Αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε για εσάς την αγαπημένη συνταγή του σχεδιαστή για ποσέ αυγά Fürstenberg.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης