Υλικά:

2 κ.σούπας ελαιόλαδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα

450 γραμμ. λευκή, μαλακή μοτσαρέλα τριμμένη ή κομμένη σε λεπτές φέτες

χοντρό αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

μισό φλιτζ. τρυφερά φύλλα ρόκας

Εκτέλεση:

Προθέρμανε το γκριλ του φούρνου σου.

Λάδωσε μια ρηχή λαμαρίνα και 1 κ.σούπας ελαιόλαδο.

Με τα χέρια σου, άπλωσε τη ζύμη στη λαμαρίνα.

Λάδωσε τη ζύμη με την υπόλοιπη μία κουταλιά λάδι.

Σκέπασε τη ζύμη με αλοουμινόχαρτο και βάλ’ την να ψηθεί μέχρι να ροδίσει από κάτω, περίπου 3-4 λεπτά.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης