Υλικά
Για 6 άτομα
1 1/2 κούπα ρύζι
2 μέτρια αβοκάντο
5 φύλλα βασιλικού
χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι
άσπρο πιπέρι
1/4 κούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσουν 3 κούπες νερό. Προσθέτουμε αλάτι και το ρύζι, και το σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να απορροφήσει όλο το νερό. Σβήνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και την αφήνουμε 10 λεπτά.
Περισσότερα στο govastileto.gr