Υλικά

1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια
κανέλα
μισό κιλό φύλλο πίτας
βούτυρο για τα φύλλα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη για πασπάλισμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κρέμα
2 κιλά γάλα
αλεύρι όσο πάρει (ή μισό αλεύρι και μισό σιμιγδάλι ψιλό)
4 αβγά
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φρέσκο
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη

Εκτέλεση:

Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα στη φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο.

Ρίχνουμε το αλεύρι λίγο – λίγο και ανακατεύουμε συνεχώς, μη σβολιάσει.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης