Υλικά

Λευκή σοκολάτα 500 γρ 
Κρέμα γάλακτος 700 γρ 
Γάλα 12 κουταλιές σούπας (ζεστό) 
Φύλλα ζελατίνης 3 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φράουλες 1/2 κιλό

Εκτέλεση
Πλένουμε τις φράουλες, τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά και τις κόβουμε σε κομματάκια. Λιώνουμε με την διαδικασία μπεν μαρί την σοκολάτα σε πολύ χαμηλή φωτιά. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό και αφήνουμε για 2 λεπτά…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης