Υλικά

2 κιλά μοσχάρι ψαχνό (από στρογγυλό ή από κιλότο, χωρίς κόκκαλο)
4 κουταλιές σούπας βούτυρο
λίγο λάδι
1 λεμόνι
1 ποτήρι του κρασιού κρασί άσπρο
6 σκελίδες σκόρδο
1 καρότο
μαϊντανό
1 ρίζα σέλινο
λίγο πάχος για να τυλίξουμε το κρέας
100 γρ. κεφαλοτύρι
αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε στο σουρωτήρι να στραγγίσει.

Το τοποθετούμε σε ξύλο, το ανοίγουμε με το μαχαίρι οριζόντια, χωρίς να το κόψουμε σε δύο κομμάτια και το χτυπάμε με το γουδοχέρι να πλατύνει, το αλατοπιπερώνουμε και ετοιμάζουμε τα υλικά της γέμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης