Υλικά για 4 άτομα

500 γραμμάρια παπαρδέλες
200 γραμμάρια τυρί του τοστ κομμένο σε κομματάκια
250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια
250 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κομμάτια
250 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις παπαρδέλες για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό με 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια τις στραγγίζετε καλά…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης