Το Buche de Noel (κορμός σοκολατας), θεωρείται από τους Γάλλους ως το γλυκό του ρεβεγιόν. Μπορούμε φυσικά να το φτιάξουμε και οποιαδήποτε άλλη στιγμή, γιατί είναι πολύ νόστιμο και εύκολο.

Πρόκειται για τον γνωστό μας κορμό, στην χριστουγεννιάτικη εκδοχή του. Ένα λαχταριστό cake roll που είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώστε τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε:

ΥΛΙΚΑ

1 κούπα αλεύρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 κούπα κακάο σε σκόνη

½ κ.γ. baking powder

4 αυγά

2 κούπες ζάχαρη

3 κ.σ. sour cream

500 γρ. λιωμένο βούτυρο

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

 

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης