Αν έχεις δοκιμάσει σάλτσα pesto στην Ιταλία, μπορείς να καταλάβεις ότι οι αντίστοιχες που κυκλοφορούν εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση. Προφανώς υπάρχουν μυστικά στη συνταγή που μόνο οι Ιταλίδες, ειδικά οι μεγαλύτερες, γνωρίζουν.

Δες παρακάτω πώς να φτιάξεις αυθεντική σάλτσα πέστο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υλικά

1 μεγάλο ματσάκι βασιλικό, μόνο τα φύλλα, καλά πλυμένο και στεγνωμένο
3 μικρές σκελίδες σκόρδο
μια μικρή χούφτα κουκουνάρι
¾ κούπας παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένη
μερικές κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης