Υλικά

8 αβγά
1/2 κρεμμύδι
40 γραμμάρια βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
400 ml γάλα
40 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
μοσχοκάρυδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αβγά σε μια κατσαρόλα για 10 λεπτά. Αφαιρούμε το κέλυφος και τα κόβουμε σε τέσσερα μέρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά.
Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης