Λαδί, blue navy, ρομαντικά ροζ και έντονα πορτοκαλο-κοραλλί είναι τα χρώματα που θα σε κερδίσουν φέτος, ενώ οι σκιές θα γίνουν τα απαραίτητα εργαλεία μακιγιάζ σου! Διάβασε παρακάτω ποιες σκιές θα σε κερδίσουν και βάλε χρώμα στα ματάκια σου!

Μεταλλική μου ομορφιά: τα μεταλλικά χρώματα που μας κέρδισαν ήδη από τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 11/12 και τη νέα σεζόν είναι εδώ στη χρυσή και ασημί εκδοχή τους για να μας μαγέψουν! Με τον οίκο Fendi να επενδύει στα χρυσά και ασημί εντυπωσιακά βλέφαρα και με τον οίκο Cavalli να ποντάρει στις χρυσές σκιές αλλά και στις ασημί λεπτομέρειες στις άκρες του ματιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικά η ασημί και η χρυσή σκιά είναι με το μέρος σου και τη νέα σεζόν και καλά θα κάνεις, αν τα μαλλάκια σου είναι σε ζεστές αποχρώσεις (ζεστό κόκκινο, καστανό, μελί) να επενδύσεις στο χρυσό, ενώ αν έχεις πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλάκια σου (καστανό σκούρο, ξανθό σαντρέ), τότε το ασημί είναι με το μέρος σου και μπορείς να το λανσάρεις είτε σαν σκιά ή απλώς σαν μολύβι.

Το σμόκι σου να έχει χρώμα: ξέχασε τη σκούρα εκδοχή του σμόκι-άι και πες «ναι» στο νέο σμόκι που σε θέλει με χρώματα όπως το blue navy και το λαδί να είναι τα χρώματα που θα λειτουργήσουν σαν την τέλεια βάση για το σμόκι σου! Το «καλοκαιρινό» σμόκι είναι ό,τι πρέπει για τη βραδινή σου έξοδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις τραβώντας την προσοχή στο σέξι βλέμμα σου! Ταίριαξε το σμόκι σου με μπρονζέ βλεφαρίδες και θα τους μαγέψεις όλους.

Οι βλεφαρίδες και τα άλλα: οι βλεφαρίδες είναι τη νέα σεζόν όσο πιο έντονες και εντυπωσιακές μπορείς να φανταστείς. Οι βλεφαρίδες είναι μακριές και εντυπωσιακές με πολλές στρώσεις μάσκαρα –αλλά μην το παρακάνεις- ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Το άι-λάινερ είναι επίσης ένα βασικό εργαλείο του μακιγιάζ σου και δεν πρέπει να το φοβηθείς καθόλου! Σαν μια απλή γραμμή πάνω από το βλέφαρο ή σαν μια πιο έντονη και προς τα έξω γραμμή ή με πανκ επιρροές, το άι-λάινερ είναι must…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέα παλ χρώματα: τα παστέλ χρώματα της άνοιξης σου χαρίζουν ρομαντική, girlie όψη. Η λευκή σκιά ή απαλή ροζ σε βάζει στην καρδιά της μόδας και φέτος, όπως και η μπεζ με ροδακινί απόχρωση. Φρόντισε να υπάρχει ομοιομορφία στο ρουζ που θα επιλέξεις και στην παλ σκιά, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο αρμονικό. Για να πετύχεις το φυσικό λουκ, δεν έχεις παρά να απλώσεις λίγο ρουζάκι στα μαγουλάκια και στα βλέφαρα μια απλή σκιά. Τα γεμάτα φρύδια της προηγούμενη σεζόν πλαισιώνουν το προσωπάκι σου και δείχνουν τέλεια με λίγο ιριδίζουσα ροζ σκιά, για μοναδικές natural εμφανίσεις.

Τα έντονα χρώματα να είναι καλά: τα πράσινα, τα μπλε, το κοραλλί, τα πορτοκαλί είναι χρώματα που φέτος σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και κάνουν όλα τα βλέμματα να γυρίζουν προς το μέρος σου! Τολμηρή διάθεση που εκφράζεται με μια στρώση πολύ έντονης σκιάς στα βλέφαρα, συγκεντρώνει το βλέμμα σε αυτό ακριβώς το σημείο! Τόλμησε να εντυπωσιάσεις και φόρεσε τα πιο εκκεντρικά χρώματα της σεζόν στα βλέφαρά σου.

Πηγή: womenonly.gr
Επιμέλεια: Μαίρη Κιλικίδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης