Τα περίεργα hacks ομορφιάς που θα λατρέψεις

Τα περίεργα hacks ομορφιάς που θα λατρέψεις
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές χρήσεις σε διαφορετικά υλικά που δίνουν ιδιότητες που ούτε μας περνάνε από το μυαλό και μπορούν να φτιάξουν την καθημερινότητά μας.

Τα παρακάτω hacks προσφέρουν αυτό ακριβώς και το πιο πιθανό είναι ότι δεν τα έχεις ακούσει ποτέ ξανά! Ίσως αυτό να κάνει τα τρικ αυτά πιο ελκυστικά τελικά. Mε τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα λατρέψεις!

Χρησιμοποίησε σελοτέιπ στα σπυράκια: Ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί. Το βράδυ πριν κοιμηθείς, αφού έχεις κάνει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, πρόσθεσε σε ένα σπυράκι λίγη από την κρέμα ή αλοιφή που τα βοηθάει να μικρύνουν. Έπειτα βάλε από πάνω ένα κομμάτι σελοτέιπ και κοιμήσου με αυτό. Το πρωί το σπυράκι θα έχει εξαφανιστεί ή τουλάχιστον θα έχει σπάσει!

Βάλε κρέμα ματιών στα χείλη: Aν σου τέλειωσε το lip balm, μια πολύ καλή εναλλακτική είναι η κρέμα ματιών. Μπορεί να μην έχει την ευχάριστη γεύση ενός balm, αλλά θα μαλακώσει σίγουρα τα χείλη. Με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσε λίγη από την κρέμα στα χείλη αλλά και το περίγραμμα…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016, 13:55