Υπάρχει ένα trick το οποίο κάνουν όλες οι beauty addicts και κάνει τα μαλλιά πιο ανάλαφρα, λαμπερά και τους δίνει όγκο. Βοηθά με το φριζάρισμα και διατηρεί την υγρασία τους, ενώ φαίνεται να «αφήνει» τα μαλλιά γερά και υγιή.

Ο λόγος για την μέθοδο με την αντίστροφη πλύση (reverse washing). Η μέθοδος της αντίστροφης πλύσης ακολουθεί τις αντίστροφες κινήσεις κατά το λούσιμο των μαλλιών σου. Δηλαδή το conditioner ή η μάσκα προηγούνται του σαμπουάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους ειδικούς για την περιποίηση των μαλλιών, το αντίστροφο πλύσιμο είναι ευεργετικό για όσους έχουν λεπτά ή λιπαρά μαλλιά, τα οποία συχνά μπορούν να έχουν μια βαριά και επίπεδη αίσθηση μετά την παραδοσιακή ρουτίνα του λουσίματος.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μερικά από τα conditioner ή η μάσκα μαλλιών ξεπλένονται μέσω του σαμπουάν ως δεύτερο βήμα, οπότε υπάρχουν λιγότερα υπολείμματα προϊόντος που βαραίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν λιπαρά.

Διαδικασία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρέξε τα μαλλιά σου στο ντους και άπλωσε το conditioner για 3-5 λεπτά (απόφυγε τις ρίζες των μαλλιών) και στη συνέχεια εφάρμοσε ένα κανονικό σαμπουάν.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης