Η ψεύτικες βλεφαρίδες είναι απαραίτητες όταν θέλετε να αποκτήσετε έντονο βλέμμα. Ωστόσο, για να μην δυσκολευτείτε να τις τοποθετήσετε, ακολουθείστε τις συμβουλές των ειδικών για γρήγορη και σωστή τοποθέτηση.

Το πρώτο βήμα είναι το εξής: Κόψτε μια λωρίδα ψεύτικων βλεφαρίδων με ένα ψαλιδάκι στο μισό του μήκους της. Οι υπερβολικά μακριές και παχιές βλεφαρίδες κοντά στους πόρους των δακρύων δεν είναι καθόλου φυσικές, καθώς οι περισσότερες γυναίκες έχουν μακρύτερες και πιο ογκώδεις βλεφαρίδες προς τις εξωτερικές γωνίες του ματιού, επισημαίνουν οι ειδικοί . Επιλέξτε βλεφαρίδες με διάφανη κόλλα που στεγνώνει αυτόματα, χωρίς να αφήνει ίχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο βήμα είναι το εξής: Απλώστε μια λεπτή γραμμή κολλητική ουσίας κατά μήκος της κομμένης βλεφαρίδας και περιμένετε να στρώσει για 10 δευτερόλεπτα. Πρέπει να τη νιώθετε ελαφρά κολλώδη και όχι τελείως στεγνή.

Κατόπιν, χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι, πιέστε τη λωρίδα της ψεύτικης βλεφαρίδας ακριβώς πάνω στο ματόκλαδό σας με φορά από την εξωτερική άκρη προς την εσωτερική. Πιέστε με το δάχτυλό σας και προσπαθήστε να αποφύγετε το ανοιγόκλεισμα των ματιών για 1 λεπτό περίπου ή μέχρι να νιώσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας σταθερές.

Τέλος στρώστε ένα μαύρο eye liner στη βάση του πάνω ματόκλαδου, ώστε να καλύψετε καλά το κενό και την άκρη του κομματιού της ψεύτικης βλεφαρίδας. Τελειώστε με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρας, ώστε να καμουφλάρετε οποιοδήποτε σημάδι συγκόλλησης ανάμεσα στην ψεύτικη και την κανονική σας βλεφαρίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης