Είναι λογικό πολλές φορές να παραλείπεις την περιποίηση και τη φροντίδα σου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποια εύκολα και απλά πραγματάκια προκειμένου να ξυπνάς όμορφη τα πρωινά.

Γιατί μπορεί να σε πήρε πάλι ο ύπνος ή να εκνευρίζεσαι κάθε φορά που χτυπάει το ξυπνητήρι, αλλά τουλάχιστον είσαι ανανεωμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρε στα σοβαρά τον ύπνο σου

Είναι σίγουρο ότι δεν επενδύεις τόσο πολύ στον ύπνο σου. Εξαιτίας των υποχρεώσεών σου στη δουλειά δεν κοιμάσαι τόσο όσο θα έπρεπε. Ο ύπνος όμως βοηθάει στην ανανέωση του δέρματός σου και στη χαλάρωση των μυών σου. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σου θα γίνεται πιο λαμπερό. Επιπλέον όσο ξεκουράζεσαι, τόσο πιο πολύ ηρεμείς από το άγχος, το σώμα σου αποβάλλει τοξίνες και η διάθεσή σου γίνεται καλύτερη. Όλα αυτά βοηθούν στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Διώξε το στρες από πάνω σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στρες είναι γνωστό ότι σου προκαλεί πρόωρη γήρανση, κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Όπως τονίζει η δερματολόγος Shrankhla Holecek, «το δέρμα είναι το πρώτο όργανο που αντιδρά στο άγχος και το στρες και το πρώτο στρώμα άμυνας». Μπορεί αυτό να μην είναι εύκολο για ευνόητους λόγους, μπορείς όμως να το χειριστείς παίρνοντας ειδικά βότανα, για παράδειγμα, πριν κοιμηθείς.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης