Πολλές γυναίκες με παραπανίσια κιλά πέφτουν στην παγίδα της υπερβολής. Αντιστρέφοντας εντελώς την παλιά άποψη από αυτήν που τις ήθελε κουκουλωμένες κάτω από κελεμπία , να ντύνονται τόσο σέξι, που φτάνουν στο αντίθετο άκρο. Καλές οι καμπύλες, και να μην ντρέπεστε για αυτές.

Η λύση είναι απλή, αν ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές, μπορείς να αναδείξεις τις καμπύλες σου. Αρχικά οι μπλούζες με λαιμόκοψη V και τα πουκάμισα κάνουν τον λαιμό να φαίνεται πιο μακρύς και την σιλουέτα λεπτότερη συνολικά. Επίσης το μήκος στις φούστες και φορέματα που φτάνει στο γόνατο, και όχι πιο κάτω, κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα και πιο σέξι. Όσον αφορά για την μέση, εξαρτάται αν η μέση δεν είναι λεπτή και η κοιλιά τραβάει τα βλέμματα, ένα κρουαζέ φόρεμα δημιουργεί την ψευδαίσθηση της λεπτής μέσης και με το εντυπωσιακό του ,συνήθως ντεκολτέ, προσελκύει την προσοχή προς τα πάνω και όχι στην περιοχή της μέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή των σωστών υφασμάτων είναι το κυριότερο όπλο στην μάχη του στιλ για κάθε γυναίκα, πόσο μάλλον για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά. Λεπτά, «χυτά» υφάσματα είναι ιδανικά για chic ‘n’ classy εμφανίσεις. Μεταξωτά, δαντέλες και λεπτά βαμβακερά ή ζέρσεϊ υφάσματα, αποτελούν τις ιδανικότερες επιλογές. Τέλος τα ψηλά τακούνια είναι ένα μεγάλο όπλο, καθώς κάνουν τα πόδια να δείχνουν ατελείωτα, την σιλουέτα λεπτότερη και εκτινάσσουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης