Η make-up artist, Νikki Wolff, μοιράζεται μαζί μας όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ, που θα μας κάνουν να φαινόμαστε ultra λαμπερές με τη μάσκα ή και χωρίς, σε καιρό πανδημίας ή και όχι.

«Οι γυναίκες πλέον επιλέγουν για το μακιγιάζ τους υφές που αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το δέρμα για να μην υπάρχει φθορά από τις μάσκες. Επιπλέον διαλέγουν προϊόντα, τα οποία προστατεύουν την επιδερμίδα από το μπλε φως και είναι  ιδανικά για τις συναντήσεις μέσω Zoom. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε λίγο πιο έξυπνες ως προς τα καλλυντικά που επιλέγετε», λέει χαρακτηριστικά η Wolff.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κραγιόν με βελούδινη υφή

Τα κραγιόν με βελούδινες υφές απορροφούν το φως και μοιάζουν σαν να είναι matte ενώ δεν είναι. Απλώνονται εύκολα και δεν ξηραίνουν τα χείλη. Η συμβουλή της Nikki Wolff, η οποία επιμελείται το μακιγιάζ αγαπημένων celebrities, όπως Rosie Huntington-Whiteley,  Ηailey Bieber, Dua Lupa,  είναι να απλώσουμε το κραγιόν και στη συνέχεια με τα δάχτυλά μας ή με ένα πινέλο να τονίσουμε τις άκρες. Ένα κραγιόν με βελούδινη υφή μένει σταθερό χωρίς να αφυδατώνει τα χείλια μας.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης