Το καλοκαίρι έρχεται και η διαρκής φροντίδα θα τα βοηθήσει να βγουν αλώβητα από την καθημερινή ταλαιπωρία του ήλιου, του αλατιού και του συνεχούς styling.

Παρακάτω ακολουθούν απλές και εύκολες συμβουλές για να έχεις πάντα λαμπερά και υγιή μαλλιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χτένισέ τα: Μετά από μια κουραστική μέρα με προϊόντα στάιλινγκ και πιστολάκι φουλ τα μαλλιά σου χρειάζονται και αυτά την ξεκούραση τους! Χτένισέ τα πριν πέσεις για ύπνο και το πρωί τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν. Ένα καλό βούρτσισμα με μια μέτρια με μεγάλη βούρτσα είναι ιδανική για να περιορίσεις και το να δημιουργείται ψαλίδα σα μαλλιά σου από το στριφογύρισμα σου όλη την νύχτα!

Κουκλίτσα μέρα – νύχτα: ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις τα μαλλιά σου πριν πέσεις για ύπνο είναι να τα πιάσεις σε μια χαλαρή αλογοουρά ειδικά αν έχεις ανήσυχο ύπνο και στριφογυρίζεις όλη την νύχτα αφού δεν θέλει σαν βρεθείς με κόμπους στα μαλλιά σου όταν ξυπνήσεις. Μια «απαλή» πλεξούδα είναι επίσης μια πολύ καλή λύση και δεν σε εμποδίζει καθόλου στον ύπνο σου ενώ έτσι προφυλάσσεις τα μαλλιά σου από το σπάσιμο στις άκρες ακόμη περισσότερο!

Μαξιλαροθήκη αγάπη μου: το βασικό δεν είναι το στρώμα αλλά η μαξιλαροθήκη σου αφού όλη την νύχτα επάνω η κοιμάσαι! Η βαμβακερή μαξιλαροθήκη δεν επιτρέπει στο μαλλάκι σου να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και εσύ βλέπει το μαλλάκι σου να γεμίζει ψαλίδα και τρελαίνεσαι. Η σατέν μαξιλαροθήκη είναι μια αγορά-επένδυση για τα μαλλάκια σου και καλά θα κάνεις να αφήσεις τα μαλλιά σου να κινούνται με άνεση καθώς στριφογυρίζεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: womenonly
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης