Οι ευεργετικές ιδιότητες της ντομάτας για την υγεία είναι γνωστές. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, στην δυσκοιλιότητα, καθώς και στην ρύθμιση της χοληστερόλης. Περιέχει επίσης τη λυκοπένη, ένα φυσικό λιποδιαλυτικό, μια ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία με αντικαρκινική δράση.

Αυτό που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστό, ήταν η δράση και τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει στην αισθητική και στην ομορφιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια σημαντική ανακάλυψη έκανε ο ερασιτέχνης γεωργός, Σταύρος Γιαννουλέας. από τη Μεσσηνία. Χρησιμοποίησε την ντομάτα, σπιτικό πελτέ συγκεκριμένα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ακμή στο πρόσωπο της κόρης του!

Από την πρώτη μέρα εφαρμογής τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από θεαματικά. Η ακμή άρχισε να υποχωρεί. Τα σπυράκια και τα στίγματα έδειχναν σαν μαραμένα και πολύ σύντομα εξαφανίστηκαν!

«Από κάποια γνωστή έμαθα πως, εκτός των άλλων, ο πελτές έχει και αντηλιακή δράση», επεσήμανε ο κ. Γιαννουλέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα παραπάνω ενισχύουν τις απόψεις πως όλες οι απαντήσεις τελικά κρύβονται στη φύση, ενώ οι μεγαλύτεροι «επιστήμονες» και «εφευρέτες» παγκοσμίως φυσικά είναι Έλληνες!

Πηγή: vivanews.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης