Πόσες φορές λανσαρίστηκε μια καινούργια μόδα σε κουπ και styling και είχατε την απορία εάν θα σας ταιριάζει;

Πόσες φορές αναρωτηθήκατε εάν η εικόνα σας είναι αυτή που πρέπει, εάν το κούρεμα που σας πρότεινε ο κομμωτής σας ή αυτό που εσείς ζητήσατε είναι αυτό που πραγματικά ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας; Αυτές τις απορίες ήρθε να σας λύσει το Face Metrics Pro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Θοδωρής Οικονομάκης, ο οποίος έχει δημιουργήσει την συγκεκριμένη επαγγελματική υπηρεσία, μέσα απο την οποία, κομμωτές αναλύουν τη βάση της εικόνας σας και αναδεικνύουν τα καλύτερά σας σημεία, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Μέσα σε όλα», της Κιμ Κίλιαν, στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

Πολλοί από εμάς δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην πρώτη εικόνα. Πολλοί ψυχολόγοι αναφέρουν ότι η πρώτη εικόνα είναι το παν.

Με το Face Metrics Pro οι κομμωτές παίρνουν την εικόνα σας, μετράνε την συμμετρία του προσώπου, καταδεικνύουν τα σημεία που θέλουν μεγαλύτερη προσοχή ώστε να δείχνει αρμονικό το πρόσωπο και κρύβουν όλα τα ελαττώματα που σας προβληματίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αναλογία με τον σωματότυπό σας, αναλύουν σύμφωνα με τις τιμές που δίνει η εφαρμογή τις αποστάσεις, τονίζοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και προτείνουν αυτό που ταιριάζει σε coup + styling.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης