Αγάπα τον εαυτό σου όπως είναι και σταμάτα να κρύβεις τα άγρια χαρακτηριστικά σου. Απλώς ανέδειξε τα ωραιότερα. Πόσες δεν έχετε ακούσει ψυχολόγους να επαναλαμβάνουν αυτή τη φράση όταν καλούνται να μιλήσουν δημόσια ή να γράψουν άρθρα για τη γυναικεία ψυχολογία; Τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς απαιτούν από την κάθε γυναίκα την τελειότητα. Καλώς ή κακώς το τέλειο δεν υπάρχει.

Η αμερικανική εταιρεία καλλυντικών Dermablend Professional το κατάλαβε και επέλεξε για την τελευταία της διαφημιστική καμπάνια δύο όμορφες κοπέλες με δύο όμως μεγάλα ντεφό… την απόλυτη έξαρση ακμής και τη λεύκη που προκαλεί αποχρωματισμό του δέρματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο κοπέλες, η Cassandra Bankson, η οποία είναι ευρέως γνωστή στους χρήστες του YouTube, και η Cheri Lindsay πρωταγωνιστούν σε δύο ξεχωριστά σποτ στα οποία αφαιρούν το μακιγιάζ τους και αποκαλύπτουν τα δερματικά τους προβλήματα. Έτσι, μέσω της στάσης του σώματός τους, των εκφράσεών τους, του βλέμματός τους και των λεγομένων τους, κατευθύνουν εκείνες τον κόσμο στα πιο γοητευτικά και δυνατά τους σημεία. Στόχος της καμπάνιας είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν και στη συνέχεια, να αποκαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό.

«Συνήθιζα να χρησιμοποιώ το makeup για να καλύψω και να κρύψω αυτό που ήμουν. Σήμερα, το χρησιμοποιώ για να εκφραστώ, να δείξω στον κόσμο ποια είμαι πραγματικά» τονίζει η 21χρονη Bankson διαφημίζοντας το concealer της Dermablend.

Αυτές οι κοπέλες «μάχονται εναντίον του σοκ που προκαλούν τα δερματικά τους προβλήματα – ο κόσμος τις βλέπει και μένει στο δέρμα τους» δήλωσε ο Ludwig Ciupka, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του διαφημιστικού πρακτορείου Agence Tuxedo. «Με το να καλύπτουν τα ελαττώματά τους, αφήνουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν την προσωπικότητά τους, αυτό που βρίσκεται μέσα από το δέρμα τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ρεαλισμός και η πρωτότυπη αλλά ευαισθητοποιημένη στρατηγική marketing των υπεύθυνων της Dermablend έτυχε θερμής υποδοχής από τον κυβερνοχώρο σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού στάθηκε αρωγός σε άτομα με έντονα δερματικά προβλήματα, που μέχρι τώρα πάσχιζαν με την ανασφάλεια και την κοινωνική απομόνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης