Ναι, είμαστε γυναίκες και σήμερα γιορτάζουμε!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016, 15:24
Ναι, είμαστε γυναίκες και σήμερα γιορτάζουμε!
Χρόνια μας πολλά... Σήμερα γιορτάζουμε όλες οι γυναίκες παγκοσμίως. Να μας χαιρόμαστε και να μας χαίρονται λοιπόν σήμερα, όπως και κάθε άλλη ημέρα του χρόνου βέβαια!

Δεν είμαστε λουλούδι που ανθίζει μόνο μια ημέρα το χρόνο. Είμαστε ζωντανός οργανισμός που θέλει φροντίδα, περιποίηση και αγάπη κάθε μέρα και κάθε ώρα. Το πιο όμορφο λουλούδι στον κόσμο δεν φτάνει απλά να το αποκτήσεις, πρέπει και να το φροντίσεις αλλιώς θα πάψει να είναι όμορφο, θα στεγνώσει , θα μαραθεί και θα του πέσουν τα άνθη.

Σήμερα λοιπόν αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμίσουμε σε όλο τον πλανήτη ποσό σημαντική είναι η ύπαρξη μας αλλά και η εξέλιξη μας. Δείτε την μόδα στην εξέλιξή της τις τελευταίες δεκαετίες ...ποιος θα φανταζόταν κάποτε ότι γυναίκα θα φορέσει παντελόνι!;

Για να μην σκεφτούμε και παρακάτω τα τζιν και τα military παντελόνια που πλέον παραλλαγές τους υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα σύγχρονης γυναίκας. Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς το θηλυκό; Ζωή δεν θα υπήρχε, συνέχεια δεν θα υπήρχε… Τι θα ήταν η φύση χωρίς το θηλυκό, τι θα ήταν το ρεύμα χωρίς την θηλυκή ένωση, τι θα ήταν ο μαγνητισμός χωρίς τον θετικό αποδεκτή, ούτε τα αυτοκίνητα δεν θα έπαιρναν μπροστά και άπειρα άλλα παραδείγματα.

Νιώσαμε μήπως πως ψηλώσαμε πέντε πόντους; Πολλές φορές είναι ωραία να θυμίζουμε στον εαυτό μας τι είμαστε και τι καταφέρνουμε καθημερινά.
Δώστε μια επιβράβευση στον εαυτό σας για όλα τα φανερά αλλά και κρυφά καθημερινά σας κατορθώματα. Ωραίο είναι να ακούς ένα ευχαριστώ ή ένα μπράβο από τους γύρω σου αλλά εξίσου για να μην πω πιο σημαντικό είναι το να ξέρεις εσύ η ίδια τι έχεις κάνει ,τι δίνεις με την καρδιά σου χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Έτσι κι αλλιώς η λύση για όλα είναι ο εαυτός μας...

Ας δώσουμε σήμερα άπειρα χαμόγελα και ας μας γιορτάσουμε όπως μας αξίζει ...με αγάπη! Χρόνια πολλά ...

ΚΙΜ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016, 15:25