Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιο «Ηappy Summer Bazaar», του govastileto.gr- το Σαββάτο 23 Μαΐου-, με τη μεγάλη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και δημιουργών έργων τέχνης, κοσμημάτων, και αρωμάτων.

Πλήθος κόσμου, γυναίκες και άντρες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όπου και πλημμύρισαν το προαύλιο χώρου του« A.C workshop» στο Καστρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα fashion και instyle bazaar που τα είχε όλα. Φυσικά και το govastileto.gr ήταν εκεί, όπου ψωνίσαμε τα πάντα. Χειροποίητα σανδάλια, κοσμήματα, αέρινα παρεό, hand made τσάντες για την παραλία, αρώματα, κεριά, κρέμες για το πρόσωπό και το σώμα μας, έργα τέχνης για το σπίτι αλλά και τα μαλλιά μας, αέρινες δημιουργίες για να λάμψουμε στις βόλτες μας,  στα σοκάκια των νησιών, και όχι μόνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση από τα όσα ζήσαμε και αγοράσαμε ενώ οι ειδικοί σας προτείνουν: Τις τάσεις και τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι αλλά και σας αποκαλύπτουν μυστικά ομορφιάς από την φύση.

Το γνωρίζατε ότι μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας μάσκα για καθαρισμό προσώπου με νερό και μαρούλι; Ανακαλύψτε όλα τα beauty και fashion secrets που μας έμαθε το «Happy Summer Bazaar».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης