Η νέα καμπάνια του οίκου μόδας Gucci έχει τίτλο «#ComeAsYouAre_RSVP» δηλαδή «Έλα όπως είσαι», αποτελεί έμπνευση του σχεδιαστή Αλεσάντρο Μισέλ και έχει στόχο να περιγράψει ένα ηδονιστικό πάρτι. Τα γυρίσματα έγιναν στη Villa La Furibonda της Ρώμης ενώ έλαβαν μέρος πολλά γνωστά πρόσωπα όπως: ο ράπερ Gucci Mane και η ηθοποιός Σιένα Μίλερ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η καμπάνια στηρίζεται σε ένα «πάρτι που γίνεται στη βίλα με τους επισκέπτες να καταφτάνουν με λιμουζίνες ή ελικόπτερα, επειδή το κλισέ είναι αναφαίρετη ειρωνεία. Όλοι χρησιμοποιούν όλους τους χώρους. Από την μπανιέρα μέχρι την πισίνα και ο καθένας χαρακτηρίζεται από τον αιώνιο πρόθυμο ή τον άγριο ροκ σταρ μέχρι τη λαμπερή δημοσιοσχετίστρια, την αστή και τον μεγιστάνα ή τον αστέρα της χιπ χοπ. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι τι και ποια είναι η παρέα, γιατί ακριβώς αυτή η φαινομενική σύγχυση είναι που κάνει το διπλό G να ξεχωρίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εικόνες φαίνεται ο 39χρονος ράπερ Mane να κάνει μασάζ και να βγαίνει μέσα από μια γεμάτη με σαπουνάδες μπανιέρα, η 37χρονη ηθοποιός Σιένα Μίλερ να εντυπωσιάζει τον κοινωνικό της περίγυρο και ο 72χρονος τραγουδιστής Ίγκι Ποπ να περιφέρεται ημίγυμνος σε διάφορα μέρη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης