Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: Ώρα να ξεφορτωθείτε τα ογκώδη χειμωνιάτικα παπούτσια σας και να φορέσετε κάτι πιο άνετο και κομψό. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από ένα ζευγάρι αέρινα και μοντέρνα πέδιλα; 

Τα γυναικεία πέδιλα αποτελούν ένα απαραίτητο μέρος μίας καλοκαιρινής εμφάνισης και υπάρχουν πολυάριθμα σχέδια και στυλ που θα αναβαθμίσουν την κάθε σας εμφάνιση και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Ένα ζευγάρι πέδιλα είναι άνετο, δροσερό και μπορεί να αποτελέσει ένα statement στην εμφάνιση και το ντύσιμό σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, είτε ψάχνετε για κάτι κλασικό και διαχρονικό είτε για κάτι τολμηρό, στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε τις πιο καυτές τάσεις και στυλ στα γυναικεία πέδιλα, που εγγυημένα θα απογειώσουν την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα και θα σας συντροφεύσουν είτε πρόκειται να πάτε για ένα χαλαρό brunch, είτε για μια βραδινή έξοδο στο νησί! 

Ψηλοτάκουνα πέδιλα για βραδινές εξόδους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα είδη παπουτσιού για κάθε γυναίκα. Είναι απίστευτα κομψά, εντυπωσιακά, δίνουν στυλ και κάνουν εντύπωση. Αναζητήστε πέδιλα με λεπτές λωρίδες και διακοσμητικά στοιχεία όπως κορδόνια ή λεπτομέρειες με τρουκς, πέρλες και πέτρες. Φυσικά το καλοκαίρι επιτάσσει χρώμα στα παπούτσια, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα για να μπορείτε να τα ταιριάζετε με κάθε εμφάνιση, όπως το ασημί, το ροζ χρυσό, το καφέ ή ακόμα και το μαύρο. Αν ψάχνετε ψηλοτάκουνα για μία πιο επίσημη ή εκλεπτυσμένη εμφάνιση ίσως θέλετε να επιλέξετε λίγο λεπτό τακούνι ενώ το χοντρό τακούνι θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση. Σε κάθε περίπτωση αναζητήστε πέδιλα με αναπαυτικό πέλμα και αντιολισθητική σόλα. 

Πέδιλα για casual ντύσιμο

Για ένα πιο casual ντύσιμο ή για τη δουλειά, μπορείτε να επιλέξετε πέδιλα που είναι πιο άνετα και καθημερινά. Αναζητήστε ζευγάρια με μαλακά και άνετα υλικά, όπως δέρμα ή σατέν και μαλακό πέλμα. Επιλέξτε πέδιλα με χαμηλό ή χοντρό τακούνι ή ακόμα και πλατφόρμες ή πέδιλα με φιάπα για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα σανδάλια με διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να προσθέσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο ντύσιμό σας. Επιλέξτε χρώματα όπως το καφέ και το μπεζ ή ζευγάρια με ρετρό στοιχεία για ένα πιο vintage look.

Πέδιλα για εντυπωσιακές εμφανίσεις – statement

Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια, με εντυπωσιακό σχέδιο ή χρώματα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε όπου κι αν πάτε! Τα παπούτσια statement ακόμα κι αν τα συνδυάσετε με ένα απλό τζιν κι ένα λευκό μπλουζάκι, η εμφάνισή σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Στη συλλογή με τα παπούτσια Tamaris θα πάρετε πολλές ιδέες για κάθε είδους γυναικείο πέδιλο, μεταξύ των οποίων κάποια πολύ ιδιαίτερα κομμάτια.  

Πέδιλα για Boho εμφανίσεις

Τα μποέμ παπούτσια αποτελούν μεγάλη τάση της μόδας και αν το Boho είναι του στυλ σας θα πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψιν. Τα boho παπούτσια δεν θα πρέπει να αποτελούν το επίκεντρο του ντυσίματος σας αλλά αντίθετα θα πρέπει να κρατούν χαμηλό προφίλ σε μία bohemian εμφάνιση. Επιλέξτε boho πέδιλα σε γήινα χρώματα και με χαμηλό ή μεσαίο τακούνι για ένα ζευγάρι που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια σε πάρα πολλές καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. 

Επισκεφθείτε τώρα το Tsakalian.gr, το κορυφαίο κατάστημα για γυναικεία παπούτσια, για να βρείτε την πιο μοδάτη συλλογή με γυναικεία πέδιλα και να επιλέξετε το ζευγάρι που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ και τα πόδια σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης