Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να σου γίνουν συνήθεια. Καλή συνήθεια. Γιατί, ανάλογα με το ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν να αισθάνεσαι και να περνάς καλύτερα. Να ποια είναι αυτά:

ΚΡΙΟΣ
Σκέψου πριν απαντήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Εδώ και τώρα» είναι δεύτερη φύση για τον Κριό, που βιάζεται να απαντήσει στα πάντα ακαριαία. Και η ζωή μας είναι γεμάτη ανταλλαγές μηνυμάτων, τώρα πια. Δεν χρειάζεται όμως να απαντάς αμέσως σε κάθε SMS, e-mail, ανάρτηση στο Facebook. Σαφώς και θα αποκριθείς επί τόπου στο μήνυμα αν είναι εντάξει να συναντηθείτε στις επτά αντί για τις έξι, αλλά όταν λαμβάνεις σημαντικά νέα, καλά ή άσχημα, κάνε μια παύση για λίγο. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο και επεξεργάσου τα συναισθήματά σου. Ίσως θα είσαι πιο ικανοποιημένος με την απάντησή σου, αν τη σκεφτείς λίγο καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Περιπλανήσου χωρίς συγκεκριμένο προορισμό

Ο Ταύρος θέλει πάντα να ξέρει πού πηγαίνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και γιατί πηγαίνει. Ίσως, λοιπόν, να σου φανεί παράλογο το να ξεκινήσεις για κάπου, χωρίς να έχεις συγκεκριμένο δρομολόγιο, αιτιολογία και… ανοιχτό το GPS. Λοιπόν, δοκίμασέ το. Είναι μια καλή πνευματική άσκηση για σένα, που θέλεις να ενεργείς πάντα στοχευμένα. Περιπλανήσου σε μια άγνωστη γειτονιά, μπες σε ένα λεωφορείο και όπου σε βγάλει, ακολούθησε έναν δρόμο που δεν τον έχεις ξαναπάρει, πήγαινε σε μια περιοχή που την έχεις μόνο ακουστά, βγάλε τον σκύλο σου βόλτα και άσε τον να σε οδηγήσει εκείνος. Και δες τι θα προκύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης