Σε περίπτωση που αγαπάτε το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους και όχι στον διάδρομο του γυμναστηρίου, ο χειμώνας είναι η πιο δύσκολη εποχή για να το πραγματοποιήσετε.

1. Θέστε στόχο: Μην ξεκινήσετε να τρέχετε σαν τον Tom Hanks στην ταινία «Forest Gump» χωρίς να ξέρετε ούτε προς τα πού, ούτε για πόση απόσταση. Να έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο πλάνο τρεξίματος και κάθε φορά που το κατακτάτε, ανεβάστε τον πήχη είτε ως προς τα χιλιόμετρα, είτε ως προς την δυσκολία του εδάφους. Θα αντιλαμβάνεστε την πρόοδό σας μετά από κάθε run και θα ικανοποιήστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Φορέστε τα κατάλληλα ρούχα: Η ένδυση στο τρέξιμο είναι σημαντική καθώς στην αρχή θα κρυώνετε και μετά θα ζεσταίνεστε όσο περνάει η ώρα και προπονείστε. Έτσι λοιπόν, το ιδανικό είναι να επενδύσετε στο layering ώστε να μην ντυθείτε υπερβολικά ζεστά και μετά δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα περιττά ρούχα. Κολάν ή φόρμα, μπλούζα τύπου dryfit και φούτερ ή αντιανεμικό είναι ο ιδανικός συνδυασμός ρούχων τρεξίματος. Συμπληρώστε γάντια, σκούφο ή κορδέλα εκτός αν επιλέξετε τις ζεστές ώρες της ημέρας.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης