Σχέσεις με διαφορά ηλικίας! Άλλους τους παραξενεύει, άλλους τους ενοχλεί, και για άλλους είναι αυτό ακριβώς που επιδιώκουν. Δείτε παρακάτω πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο αυτές τις σχέσεις σύμφωνα με το astrologos, ποια ζώδια επιθυμούν τη διαφορά ηλικίας και τι θεωρούν ότι μπορεί να τους προσφέρει μια τέτοια σχέση.

Κριός
Ο Κριός, που αναζητά τον έλεγχο, εύκολα θα έκανε δεσμό με ένα άτομο μικρότερης ηλικίας. Πιστεύει πως έτσι θα του δοθεί η δυνατότητα να έχει τον ηγετικό ρόλο, να θέσει τους όρους του στη σχέση και να «πλάσει» το σύντροφό του με βάση τις δικές του επιθυμίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταύρος
Ο Ταύρος ζητά την ηρεμία και την ασφάλεια. Έτσι, θα έκανε σχέση με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από τον ίδιο, εφόσον θέλει ένα ώριμο και κατασταλαγμένο συναισθηματικά άτομο, δίπλα στο οποίο θα μπορεί να βρει ηρεμία και αλληλοκατανόηση.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος θέλει να τα δοκιμάσει όλα στον έρωτα, έτσι δεν διστάζει να προχωρήσει σε μια σχέση με μεγάλη διάφορα ηλικίας, είτε αυτή είναι προς τα κάτω είτε προς τα πάνω. Πιστεύει πως έχει να κερδίσει πολλά σε επίπεδο εμπειριών, τόσο από ένα μεγαλύτερο, όσο και από ένα μικρότερο άτομο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης