Η χαρά που παίρνουμε όταν προσφέρουμε ή δεχόμαστε ένα σοκολατένιο πασχαλινό αβγό είναι μεγάλη. Είναι, όμως, διπλή η χαρά όταν το σοκολατένιο αβγό του Πάσχα είναι χειροποίητο και μάλιστα το έχουμε φτιάξει εμείς οι ίδιοι.

Ο πιο απλός τρόπος να φτιάξεις πασχαλινά σοκολατένια αβγά είναι χρησιμοποιώντας φόρμες ζαχαροπλαστικής σε ανάλογο σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εμπόριο κυκλοφορούν φόρμες πλαστικές και σιλικόνης, στο σχήμα μισού αβγού που καλύπτεις με τουλάχιστον 3 στρώσεις λιωμένης σοκολάτας την καθεμία, αφήνοντας στο ενδιάμεσο να στεγνώσουν καλά.

Αφού σταθεροποιηθεί και η τελευταία στρώση σοκολάτας, ξεφορμάρεις και ενώνεις τα δύο μισά σε ένα, με λίγη επιπλέον λιωμένη σοκολάτα. Αν θέλεις, πριν τα ενώσεις, μπορείς να τα γεμίσεις εσωτερικά με άλλα σοκολατάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης