Στις 14/10, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά, τον Ζυγό, όπου και θα κινηθεί έως τις 7/11. Στο ζώδιο αυτό, η Αφροδίτη εκφράζει θετικά τις ενέργειές της, φέρνοντας επιθυμία για ισορροπία, αρμονία, ομορφιά και ειρήνη. Πρόκειται για μια θέση που θα μας ωθήσει να εξισορροπήσουμε καταστάσεις, να συμφιλιωθούμε με πρόσωπα που είχαμε τσακωθεί αλλά και να δημιουργήσουμε ένα πιο αρμονικό κλίμα στις σχέσεις μας. Η επιθυμία για συντροφικότητα, μοίρασμα, συνεργασία και αλληλοσυμπαράσταση θα κυριαρχήσουν.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό, φέρνοντας αρμονία και ισορροπία στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν αυξημένες πιθανότητες να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση στη σχέση τους, ενώ γενικά οι μέρες τους θα χαρακτηρίζονται από ένα όμορφο κλίμα και αρκετές εκπλήξεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί, από την άλλη, ίσως νιώσουν έλξη για μια γοητευτική παρουσία που έρχεται τυχαία στο δρόμο τους. Ακόμη, εξελίξεις θα παρουσιαστούν και στον τομέα των συνεργασιών σου, με βελτίωση των υπαρχουσών και πιθανότητες να συνάψεις μια καινούρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό προσδίδοντας ρομαντισμό και ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου. Έως τις 7/11, θα έχεις περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και στο ταίρι σου, ενώ φαίνεται πως οι υποχρεώσεις και η δουλειά « βγαίνουν» αβίαστα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης