Από 16 έως 22/10/2017

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό. Θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς και να πολιορκήσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να τη ζυγίσεις την κατάσταση, θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρό σου και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να εμφανίζεται στον Ζυγό θα βρεθείς σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που η έλξη σας θα είναι απολύτως αμοιβαία.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Σκορπιό και τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ετοιμάσου για συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα σου αλλάξουν τρόπο σκέψης. Προσωπική συζήτηση θα βγάλει στο φως αλήθειες, τώρα θα σιγουρευτείς για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, θα πιστέψεις και θα εμπιστευτείς. Έρχονται αλλαγές που θα αποδειχτούν όλες υπέρ σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και του Άρη στον Ζυγό θα κατευθύνεις τη σχέση σου στοχεύοντας και διεκδικώντας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα φέρει ταίρι στο πλευρό σου. Καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, το περιποιημένο και προσεγμένο σου στιλ δεν θα περάσει απαρατήρητο. Στο χέρι σου θα είναι αν η γνωριμία σας εξελιχτεί σε σχέση, ουσιαστικά οι δικές σου αποφάσεις θα κατευθύνουν τα γεγονότα. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Ζυγό η στάση σου θα είναι απρόβλεπτη, θα θελήσεις να εντυπωσιάσεις, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε ωθήσει σε δυναμικές πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης