Ιστορία έγραψε η Λαρίσα Γουότερς, η γερουσιαστής των Πρασίνων στο Κουίνσλαντ, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα στην Αυστραλία που θήλασε μέσα στη Βουλή.

«Χρειαζόμαστε πιο ευέλικτους χώρους εργασίας, φιλικούς προς τις οικογένειες, καθώς επίσης οικονομικές υπηρεσίες για τη φροντίδα των παιδιών όλων» τόνισε σε μήνυμά της στο Facebook η Γουότερς​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η Γουότερς γέννησε πριν από δύο μήνες. Δεδομένου, ωστόσο, ότι ο νόμος που επιτρέπει τον θηλασμό εντός του κοινοβουλίου υπήρχε, η Γουότερς αποφάσισε να κάνει χρήση αυτού και να επανέλθει στα έδρανα για μία ψηφοφορία μαζί με την κόρη της Άλια. Η φωτογραφία της Γουότερς να θηλάζει το μωρό της κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας έκανε τον γύρο του κόσμου, θίγοντας για ακόμη μία φορά ένα ζήτημα το οποίο κατά καιρούς έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε διάφορες χώρες. 
Η ίδια η Γουότερς υποστήριξε την επιλογή της, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Facebook ότι η χώρα έχει ανάγκη από περισσότερες μητέρες και γενικά γονείς στη βουλή. 

«Χρειαζόμαστε πιο ευέλικτους χώρους εργασίας, φιλικούς προς τις οικογένειες, καθώς επίσης οικονομικές υπηρεσίες για τη φροντίδα των παιδιών όλων» τόνισε, δηλώνοντας περήφανη που η κόρη της έγινε το πρώτο μωρό που θήλασε μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης